Opinie

Opinie o naszej firmie

Oto opinie wystawione przez klientów naszego salonu.

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 31 reviews)
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Taki wybór oprawek, że aż trudno się zdecydować.

Rated 5 out of 5
13 marca, 2021

Na szczęście w salonie asystenci są chętni do pomocy.

Karolina Szydłowska

Najlepszy optyk w okolicy.

Rated 5 out of 5
14 lutego, 2021

Odwiedziłem gabinet w celu wykonania badań wzroku. Nie miałem u firmy problemu z umówieniem się na dogodny termin, większość podanych dat i godzin raczej mi pasowała. Samo badanie było zrobione dość szybko, ale dokładnie. Otrzymałem rozpis parametrów, które były mi potrzebne do wybrania nowych szkieł. Optyk odpowiedział na wszystkie moje pytania dotyczące stanu mojego wzroku i polecił mi wybór okularów. Mogę tylko powiedzieć, że jestem zadowolony z wizyty i udam się do tej firmy ponownie na kolejne badanie wzroku za rok.

Andrzej Kot

Optyk Progress opinia

Rated 5 out of 5
4 marca, 2020

Polecam zakupy w tym salonie. Pełen profesjonalizm ze strony obsługi.

Berenika Jankowska

Duży wybór oprawek. Miła i pomocna obsługa.

Rated 5 out of 5
19 lutego, 2020

Po wejściu do sklepu byłam zachwycona ilością różnych oprawek. Na początku miałam problem z wyborem, ale po chwili zajęła się mną asystentka i pomogła mi dobrać odpowiednią parę. Polecam serdecznie wszystkim robienie zakupów w tym salonie.

Weronika Olejnik

Badania wzroku u dzieci.

Rated 5 out of 5
16 lutego, 2020

Moja córka miała robione badania wzroku w gabinecie firmy. Nie natrafiłam na żadne problemy. Optyk był miły, życzliwy i cierpliwy. Wykonał wszystkie potrzebne badania i wypisał receptę na soczewki do okularów, które od razu można było zamówić w sklepie z wybranymi oprawkami.

Wiktoria Bielecka

Dobry salon, polecam.

Rated 5 out of 5
13 stycznia, 2020

Sądzę, że jest to jeden z najlepszych salonów optycznych, jaki jestem w stanie znaleźć w centrum Bydgoszczy. Okulary na wystawie są wyłożone w taki sposób, że łatwo jest mi znaleźć to, czego szukam. Obsługa jest bardzo pomocna i przyjazna. Kolejną pozytywną rzeczą są stosunkowo niskie ceny. Polecam wszystkim szukającym dobrego salonu optycznego.

Wiktoria Markowska

Najlepszy salon optyczny! Serdecznie polecam ich wszystkim!

Rated 5 out of 5
12 grudnia, 2019

Po wizycie w salonie mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona i pewna tego, że zakupione okulary są produktem wysokiej jakości. Obsługa była bardzo miła i chętna do pomocy. Chwilę po wejściu zostałam spytana o kilka szczegółów dotyczących okularów, których szukałam, po czym ekspedientka doradziła mi w wyborze. Polecam wszystkim zakupy u tego optyka.

Agata Piątkowska

Sprawdzony optyk

Rated 5 out of 5
20 kwietnia, 2019

Jestem zadowolony z wizyty. Polecam.

Karol Dziedzic

Okulary korekcyjne

Rated 5 out of 5
14 stycznia, 2019

Firma oferuje duży wybór okularów w niskiej cenie, z możliwością dostawy na dany adres. Polecam.

Katarzyna Mazur

Godna polecenia firma.

Rated 5 out of 5
17 października, 2018

Badanie wzroku i nowe okulary w ciągu jednej wizyty. Wszystko poszło pracownikom szybko i sprawnie.

Maciej Chmielewski

Nie mam żadnych zarzutów.

Rated 5 out of 5
30 sierpnia, 2018

Wszystko zrobione po mojej myśli. Polecam!

Szymon Wesołowski

Oprawki dla dzieci.

Rated 5 out of 5
28 kwietnia, 2018

Najpierw kupiłam w salonie oprawki dla mojego syna, potem, kilka lat później dla córki. Oprawki świetnie się trzymają i podobają się moim dzieciom. W salonie jest z czego wybierać, mają na wystawie wiele oprawek do okularów w różnych kolorach i w różnych stylach. Bardzo gorąco polecam ten salon. Na pewno udam się tu jeszcze w przyszłości.

Lena Kot

Pełen profesjonalizm.

Rated 5 out of 5
25 lutego, 2018

Zdecydowanie polecałbym ten salon. Firmę wyróżnia doskonałe podejście do klienta, obsługa jest pomocna i czuć, że optycy firmy zostali dobrze wyszkoleni. W sklepie posiadają duży wybór oprawek i okularów optycznych, przeciwsłonecznych i szkieł kontaktowych, także jest z czego wybierać podczas zakupów w sklepie.

Piotr Andrzejewski

Wykonywanie badań wzroku w domu.

Rated 5 out of 5
30 października, 2017

Zamówiłam u Optyka Progress zdalne badania wzroku. Pracownik zakładu zjawił się u mnie w domu na czas, tak jak ustalaliśmy czas tej wizyty przez telefon. Po przygotowaniu sprzętu wykonał badanie i wystawił mi receptę. Cały proces nie był wcale skomplikowany i nie zajął zbyt dużo czasu. Z pewnością udam się do nich na następne badania.

Natalia Rogowska

5/5

Rated 5 out of 5
11 lipca, 2017

Bardzo profesjonalne podejście do klienta.

Karol Nowicki

Najlepsi w okolicy Bydgoszczy.

Rated 5 out of 5
17 marca, 2017

Osobiście chodzę do tego optyka i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Na badania wzroku można umawiać się telefonicznie i osobiście w sklepie. Mają dużo dostępnych terminów, a podstawowe badania zajmują około pół godziny.

Klaudia Brzozowska

Ogromny wybór oprawek.

Rated 5 out of 5
2 listopada, 2016

Udałem się z synem do sklepu, by wybrać mu jakieś oprawki do okularów. Zostaliśmy bardzo dobrze obsłużeni przez asystentkę za ladą – pomogła nam znaleźć to, czego szukaliśmy i doradziła nam w kwestii wyboru oprawek. Pokazała nam też różne kolory danego modelu oprawek, żeby syn wybrał swoje ulubione. Ogółem zakup przebiegł szybko i sprawnie. Polecam.

Hubert Witkowski

Salon Progress - Mój optyk

Rated 5 out of 5
23 sierpnia, 2016

Badam u nich swój wzrok już paru lat i na razie jestem bardzo zadowolona. Optyk Progress ma w ofercie stosunkowo tanie badania wzroku w porównaniu do innych optyków w mieście, co jest dodatkowym atutem, oprócz terminów badań.

Anna Maria Osińska

Polecam

Rated 5 out of 5
11 sierpnia, 2016

Polecam serdecznie. Świetny salon warty uwagi.

Jan Abramczyk

Zdecydowanie najlepsi.

Rated 5 out of 5
9 sierpnia, 2016

Chyba nie znajdę w okolicy lepszego gabinetu optycznego.

Jakub Krupa

Gorąco polecam ten salon optyczny.

Rated 5 out of 5
14 lipca, 2016

Byłem już u wielu optyków, ale ten jest dla mnie najlepszy. Firma wyróżnia się na rynku niskimi cenami okresowych badań wzroku i szerokim asortymentem.

Jeremi Michalski

Polecam

Rated 5 out of 5
11 września, 2015

Bardzo fajna i miła atmosfera w sklepie. Duży wybór i jakościowe usługi.

Szymon Wiśniewski

Polecam.

Rated 5 out of 5
24 maja, 2015

Bardzo dobry salon. Profesjonalne podejście do klienta.

Adam Mak

Polecam

Rated 4 out of 5
28 kwietnia, 2015

Moim zdaniem solidny wybór, polecam.

Maciej Polak

Dobra firma.

Rated 5 out of 5
21 lutego, 2015

Rekomenduję wszystkim odwiedzenie salonu, chociaż na jedne badania wzroku. Optyk wykonuje je bardzo sprawnie, a podczas badań w gabinecie jest spokojnie.

Igor Zieliński

Polecam

Rated 5 out of 5
10 grudnia, 2014

Bardzo dobry optyk. Miła i pomocna obsługa w salonie.

Maja K.

Warto odwiedzić ten salon.

Rated 5 out of 5
17 lipca, 2014

Polecam go wszystkim w okolicy Bydgoszczy. Firma jest jedną z najlepszych na tutejszym rynku. Wyróżniają się bardzo dobrym podejściem do klientów i sprawnym wykonywaniem zleceń. Optycy firmy znają się na rzeczy, a asystenci wiedzą gdzie, co zostało wyłożone i chętnie pomogą w zakupie. Ogółem ujmując pełna profesja i 5/5 dla firmy.

Jan Borowski

Na pewno skorzystam ponownie!

Rated 5 out of 5
12 marca, 2013

Robienie zakupów w tym salonie to czysta przyjemność!

Amelia Musiał

Polecam zakład optyczny Progress.

Rated 4 out of 5
23 stycznia, 2013

Ogólnie rzecz biorąc, zakład jest bardzo dobry, tak samo, jak i sam sklep firmy, czasami tylko w gabinecie zdarzają się długie kolejki do przyjęcia klientów.

Mikołaj Adamczyk

Polecam

Rated 5 out of 5
31 lipca, 2012

Polecam zakupy w salonie.

Nikola Janik

Polecam.

Rated 5 out of 5
27 lutego, 2012

Spory wybór szkieł kontaktowych i okularów. Miła i pomocna obsługa przy kasie. Dobra lokalizacja salonu.

Andrzej Pawlik